"Met weten waar je staat kom je in beweging " 

 

Mijn passie is het helpen ontwikkelen van talent. Talenten heeft iedereen, maar ze verkennen en ontwikkelen vraagt zelfinzicht en moed. Graag ben ik je sparringpartner in dit proces.

Zelf heb ik in mijn loopbaan meermaals mijn comfortzones verlaten.

Daarbij heb ik regelmatig een beroep gedaan op een coach of een ondersteunend netwerk. Dat heeft me rijker en wijzer gemaakt. Opbouwende feedback geven en krijgen  maakt  energie vrij en brengt je in beweging. 

 

In mijn coaching ben ik tactvol, stimulerend  en relativerend humoristisch, maar wel doelgericht en als het nodig is no-nonsense. Eigen verantwoordelijkheid weer durven nemen en zelfsturing vind ik belangrijke doelstellingen. 

 

Ik ben afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog en heb ik mijn loopbaan in verschillende functies gewerkt op het gebied van werk en loopbaan. Onder andere als consulent arbeidsvoorziening, arbeidsdeskundige, beroepskeuze adviseur en loopbaancoach.

 

Na mijn studie heb ik uiteenlopende opleidingen en cursussen gevolgd waaronder sportpsychologie. Sport is een belangrijk onderdeel van mijn leven en daarmee ook een grote inspiratiebron voor mijn coachingswerk.

Naast sporten heb ik brede belangstelling voor cultuur en reis ik graag. 
 

Aangesloten bij